Мода й хутра

Шановні покупці! Наш офлайн магазин у ТЦ Афіна у м. Одеса у травні працює з 12.00 до 18.00.

Виробу з хутра сьогодні — це й теплота, і розкоші, а головне, хутро - самий модний тренд сезону. Тому ви можете придбати хоча б пари хутряних дрібничок цією зимою, але тільки після знайомства з останніми новинками.

Приталений

Річ про пальто. Природно, хутряному. Це мабуть найкрасивіший, розкіш-ний і модний символ цієї зими. Ме-Хове пальто в комбінаціях зі шкіряним поясом зі стразами — і ви справжня королева.

Пальто може бути й з капюшон-шоном, і з коміром з іншого хутра, і зі стійкою. Що стосується ременя, при-сутність якого обов'язково, те він повинен бути або шкіряним, або хутро-вим, причому шкіряний ремінь може бути як вузьким (типу шнурка), так і широким ( від 5 см — до широченного ременя корсетного типу).

А-Силует

Вузькі, жіночні плечі, наявність талії, розкльошений поділ, усе це — актуальний цієї взимку А-Силует. Усі моделі сильно різняться по довжині й обсягам, усе залежить від виду хутра. Але-Сить подібні накидки й пальто коштує зі спідницями, що облягають, або штанами-сопілочками й високими чобітьми.

Силует «кулька»

Оригінальність, м'якість, несвоєчасність-дственність — ще один силует зимових пальто, накидок і жилетів. Об'ємна, куляста, а головне, незвичайна штучка прикрасить будь-яку жінку й при-дасть їй неповторний шарм.

Укорочений рукав

А чому б і ні? Так, за вікнами сніг і вітер, але рукав три-чверті на вашій шубці не дозволить вам змерзнути, адже носити обновку ви будете винятково з високими рукавичками до ліктя або із трикотажними светра-мі — одержуючи модний ефект багатос-лойно.

Стильно й коротко

Хутряні жакети, курточки й накидки ( як з хутряною облямівкою, так і пів-ностю з хутра) — без них не обійтися ба-ришням, провідним активний спосіб життя.

Чобітки й півчобітки — з хутряною опушкою, або тих. гомілки яких повністю покрите хутром. Виглядають ефектно й дуже по-зимовому.

Тепер пари слів про те, які хутра у фаворі цієї взимку. Це, звичайно ж, класична норки, каракуль, кролик, лисиця, не поступаються позиціями і якісний-ние виробу зі штучного хутра. Що стосується квітів, те чорний — колір розкоші й стилю, процвітає й тут. Далі — усі натуральні кольори. Загалом, чим більше хутра — тем промінь-ше.